ADVIES EN PROJECT 

Neeltje helpt u graag verder met de start-up of follow-up van uw project. Er zijn verschillende mogelijkheden hoe u haar kunt inzetten als projectondersteuner of coach voor uw project of (beleidsmatige) opgave.

START-UP PROJECT

Let's start-up jouw project met een brainstorm (online of offline) met als resultaat een startnotitie, procesaanpak of projectplan die Neeltje voor je maakt als fundament onder jouw project. 

 

Start-up € 1.500,- (excl. BTW)

FOLLOW-UP PROJECT / COACH

Aanvullend op de start-up biedt Neeltje ook de follow-up voor ondersteuning bij jouw project. Dit betekent concreet dat Neeltje beschikbaar is voor vragen en ondersteuning tussentijds, als sparringpartner, om te reflecteren en om stukken tegen te lezen. Deze module kan ook gekozen worden zonder start-up te hebben gedaan en om Neeltje als coach / hulplijn een plek te geven in jouw project.  

Follow up / Coach: € 750,- per maand (excl. BTW)

 

"Neeltje voelt zich is als een vis in het water als het gaat om het uitlijnen van complexe vraagstukken. Het projectmatig werken en het aanpakken van processen is haar op het lijf geschreven".

 

"Met haar ervaring in het sociaal domein gecombineerd met een hoge mate van politiek-bestuurlijke sensitiviteit weet zij met vernieuwende inzichten de transformatie en vernieuwing in beweging te krijgen". 

"Neeltje weet in workshops met verschillende stakeholders de juiste behoeften en inzichten samen te brengen en op basis hiervan tot een duidelijke aanpak en tot oplossingsrichtingen te komen. 

© 2020 by Neeltje van der Heijden - PROFESSIONEEL ADVIES